Nieuws


foto

Juni 2022

Plug&Go oplossingen succesvol

De in 2019 ingeslagen weg om voor klanten op maat gemaakte Plug&Go luchtoplossingen te ontwikkelen is succesvol gebleken. Inmiddels hebben wij voor een groot gedeelte van onze klanten een 'in box luchtvoorziening' die de klant binnen 1 uur kan monteren en zijn systeem op het voertuig werkend kan hebben. "Wij spelen in op de vraag vanuit de markt om in kleine series complete luchtoplossingen te bieden". aldus directeur Richard Henderickx.

"Zo zijn er inmiddels voor alle spanningen (12V t/m 230V) meerdere verschillende boxen en luchtopbrengsten beschikbaar, dus voor iedere klant genoeg keuze. En als het er niet is .. dan ontwikkelen wij in overleg met de klant een nieuwe variant!" zegt Thomas Wemmenhove enthousiast. Als technisch medewerker is hij verantwoordelijk voor de vernieuwingen/aanpassingen aan de producten.

 

LEES MEER >

foto

Januari 2022

Transport Compleet in Gorichem afgelast

Helaas kunnen wij u als (potentiele) klant niet ontmoeten op deze beurs. Wij verwachten dat in de toekomst er weer een beurs komt waaraan wij deelnemen. Wij zullen dit uiteraard communiceren.

Neem vooral direct contact op met ons als u interesse heeft in onze producten. 

LEES MEER >

foto

September 2021

AIR-RANGE.eu aanwezig op Transport Compleet in Gorichem

Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken op deze vakbeurs voor de automotivebranche. Op 20, 21 en 22 juni 2023 is de Evenementhal Gorichem geopend van 14.00 tot 22.00 uur. 

LEES MEER >

foto

September 2021

Wat vindt u van onze nieuwe website?

Wij zijn er trots op! Maar wij horen uiteraard ook graag uw ervaringen met onze nieuwe website. Doel van de nieuwe site is snel en gericht komen bij de juiste producten. Om vervolgens op eenvoudige manier contact met AIR-RANGE.eu te kunnen leggen om de details te bespreken.

Deze website is overigens in een fijne samenwerking tot stand gekomen met Muiswerk Vormgeving en gebouwd door Codeforce.

LEES MEER >